Previous Next

Александра Светлозарова Йорданова и Кристияна Станимирова Димитрова от СУ „Вичо Грънчаров" с награди за компютърни рисунки

Александра Светлозарова Йорданова от VI „в“ клас е удостоена със златен медал в КАТЕГОРИЯ КОЛАЖ, V група-13-14 години и с бронзов медал в КАТЕГОРИЯ РИСУНКА, V група (13 - 14 години) от Тринадесети международен конкурс за компютърна рисунка и колаж „Творчество без граници” – Хасково 2022, организиран от Община Хасково, Фондация Еврика, ОНЧ "Заря-1858" и Компютърна школа „Вале”- Хасково, с подкрепата на Еврокомисаря по иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж Мария Габриел.
Александра участва и в VII-ия Национален конкурс за дигитална графика и живопис „Моята България“, където има поощрителна награда във ВТОРА ВЪЗРАСТОВА ГРУПА /13-15 г./.
Конкурсът за рисунка – дигитална живопис и графика „Моята България“ се организира от Младежки център – Добрич с подкрепата на Община град Добрич.
Кристияна Станимирова Димитрова от IV „в“ клас е отличена със сребърен медал в КАТЕГОРИЯ РИСУНКА, в ІІІ група (8 - 10 години) от Тринадесети международен конкурс за компютърна рисунка и колаж „Творчество без граници”.
И двете момичета са членове на група за занимания по интереси по наредбата за приобщаващо образование Клуб „Цветна магия“ в СУ „Вичо Грънчаров“, с ръководител Пепа Хаджитодорова.
Поздравления и още много творчески вдъхновения!

Свържете се с нас

5100 Горна Оряховица, България
ул. "Цар Освободител" 6

  • dummy+359 618 6 04 59

  • dummy+359 879 535 781

  • dummy

© Copyright 2024. Изработено в СУ "Вичо Грънчаров" Горна Оряховица

Search